Поділитись:

Займання авто у Луцьку кваліфікують як підпал

Середа, 11 жовтня 2017, 11:52

Сьогодні, 11 жовтня, близько 03:00 години до чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Дружби Народів у Луцьку горить автомобіль "Kia Sorento".

Пожежу ліквідували. Ніхто злюдей не постраждав, – повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Встановлено, що автомобіль належить 28-річній жительці обласного центру. Як стало відомо з власних джерел, авто належить дружині начальника одного з відділів Управління захисту економіки у Волинській області Депратаменту захисту Економіки Національної поліції України Олександра Грушка. Відповідно до декларації останнього, у його дружини 02.09.2016 виникли права власності на авто KIA Sorento 2006 року. Вартість майна 70 тисяч гривень на дату набуття.

Пожежу ліквідували. Внаслідок інциденту ніхто з людей не постраждав.

Поліцейські провели детальний огляд місця події, вилучили пожежне сміття, яке направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєсру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне пошкодження майна шляхом підпалу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Нині правоохоронці зясовують усі обставини пригоди. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНИН ЗНЯВ ВІДЕО, ЯК ПАЛАЛО АВТО НА ЛПЗ (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів