Поділитись:

Лайно у луцьких маршрутках

Вівторок, 17 жовтня 2017, 07:40

Питання, яке повинен задати собі кожен житель обласного центру: луцькі маршрутки повинні перевозити людей, які "наклали" собі в штани, чи ні?

Минулого тижня, зайшовши в один із автобусів, зловив на собі дивний погляд якоїсь дівчини. Поки я сідав та міркував, що це означає, в салоні сильно почало смердіти.

Перша думка: я сів в лайно? Чи взагалі сам обісрався? Чи хтось обісрав мене, поки я не бачив? Чи це сере дівчина, з тим дивним поглядом?

Виявилося, що ні. Запах йшов від старшої, добряче підвипившої жінки. Її одяг брудний, а голова, якщо і помита, то олією або тваринним жиром... Але їй байдуже, вона кудись їде, поки інші пасажири нервово крутять головами.

Отож питання? Як діяти в такій ситуації? Терпіти та співчувати (ризикуючи при цьому добряче поригати)? Чи вимагати виганяти людей, які перетворюють громадський транспорт у туалет та алкогольний притон? (ризикуючи при цьому потрапити до пекла?)

Я знайшов компромісний варіант і просто не платив за проїзд. Але що робити всім бідолагам, що справно передають 4 гривні, поки їхні носи "зневажають" чужі фекалії?

Відповідь треба шукати вам, бо мене знову "ріжуть у спину" дедлайни, змушуючи швидко публікувати всю цю "срамоту".

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів