Поділитись:

Учень з Луцька отримав президентську стипендію

Середа, 18 жовтня 2017, 18:53

Артему Кавару, учень 11 класу Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука, призначили стипендію Президента України як призеру міжнародної учнівської олімпіади з географії (бронзова медаль).

Про це інформує управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

Стипендія призначена відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12 жовтня задля морального заохочення та матеріальної підтримки обдарованого учня.

Довідка:

З 21 до 30 серпня 2017 року в м. Софія Антиполіс (Франція) відбулася міжнародна учнівська олімпіада з географії. У змаганнях взяли участь команди школярів з 29-ти країн світу.

У рамках програми олімпіади учасники виконували теоретичні та практичні завдання з галузей знань про географічну оболонку Землі: геосферу, гідросферу, атмосферу та астросферу. Особливістю цієї олімпіади став конкурс дослідницьких проектів, проведений між інтернаціональними групами учнів з метою оцінки їх вміння працювати у складі міжнародних дослідницьких груп.

Команду України в міжнародній учнівській олімпіаді з географії представляли 4 учні. За результатами престижних міжнародних змагань Кавара Артем виборов бронзову медаль, а за виконання наукового проекту в рамках олімпіади волинянина нагороджено золотою відзнакою.

Надрукувати
мітки:
коментарів