Поділитись:

Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото)

Четвер, 19 жовтня 2017, 08:52
Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото)

Луцькі комунальні підприємства, заклади соціальної сфери, комерційні структури, ОСББ, а також інші установи та організації повинні укладати договори на вивезення твердих побутових відходів з ЛСКАП "Луцькспецкомунтранс" чи іншою організацією, уповновпженою на такі заходи.

На цьому наголошують у департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

"Якщо ж виявлено таке сміття на прибудинковій території, то вивозити його повинні житлово-експлуатаційні контори чи ОСББ (укладення договору), які отримують кошти від громадян за надання цих послуг. У контейнери для сміття лучани скидають листя та суху рослинність. Мешканці новобудов "грішать" будівельним сміттям, а в приватних секторах та ОСББ помітно зросла кількість обрізаного гілля", – скаржаться муніципали.

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради попереджає, що за засмічення сміттєвих контейнерів твердими побутовими відходами, гіллям, листям чи зіллям інспектори будуть складати адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП.

Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото) Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото) Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото) Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото) Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото) Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото) Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото) Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото) Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото) Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото) Лучан каратимуть за гілля та будівельні відходи у сміттєвих контейнерах (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів