Поділитись:

Ремонт прибудинкової території на Софії Ковалевської обійшовся у півтора мільйона (фото)

Четвер, 19 жовтня 2017, 12:33

У Луцьку завершився ремонт прибудинкової території на вулиці Софії Ковалевської, 23, 23а, 25.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Прибудинкову територію на вулиці Софії Ковалевської, 23, 23а, 25, де нещодавно завершилися ремонтні роботи, оглянули перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась та депутати міської ради.

Зі слів депутата Тетяни Янчук, спільно з мешканцями будинків на вулиці Софії Ковалевської 23, 23а та 25 було подано заявку на встановлення спортивного та дитячого майданчиків. А за кошти із депутатського фонду буде проведено благоустрій прибудинкової території – встановлення лавочок.

Щойно відремонтований двір прийняли в експлуатацію разом із місцевими мешканцями, аби врахувати усі зауваження та побажання. Капітальний ремонт тривав упродовж усього літа. Тут проведено видалення сухостійних та фаутних дерев, корчування пнів, влаштовано покриття з дрібнорозмірних фігурних елементів мощення проїжджої частини (1755 кв. м) та тротуарів (787 кв.м). Загальна вартість виконаних робіт становить 1 млн 584 тис 103 грн.

Зі слів Ігоря Поліщука, зараз усі відремонтовані двори у Луцьку приймають в експлуатацію разом із мешканцями, аби врахувати усі недоліки та побажання, адже саме місцеві жителі найкраще знають, що потрібно виправити та доопрацювати.

Надрукувати
мітки:
коментарів