Поділитись:

У Луцьку муніципалам довелося викликати поліцію через конфлікт з порушницею (фото)

Неділя, 22 жовтня 2017, 09:26

Транспортний засіб, який перешкоджав руху в дворі житлового будинку, евакуювали.

Щоправда, при цьому виникли певні труднощі, оскільки правопорушники проявили агресію щодо охоронців порядку і не йшли на співпрацю, – інформує прес-служба Патрульної поліції.

"Відбувається конфлікт між працівниками муніципальної варти і невідомими особами, потрібна допомога патрульної поліції", – такий виклик отримав учора вдень один із екіпажів.

На місці події, на вулиці Кравчука, з порушенням правил дорожнього руху, стояв транспортний засіб, який перешкоджав ншим учасникам дорожнього руху. До того ж з автомобіля вели торгівлю несертифікованими продуктами власного виробництва. Коли працівники муніципальної варти, які виявили правопорушення, попросили його припинити, водій пішов на конфлікт.

Патрульні встановили, що водій не мав при собі ні посвідчення, ні реєстраційного документа, тож за це, а також за порушення ПДР, винесли відповідні постанови.
"Крім того, ми вирішили в порядку ст. 265-2 КУпАП (тимчасове затримання транспортних засобів) даний автомобіль евакуювали на спеціальний майданчик, оскільки мешканці також скаржились на порушення ПДР з боку водія, тож ішлось про перешкоджання дорожньому руху", – розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Андрій.

Заважимо, що власниця транспортного засобу на співпрацю не йшла, погрожувала правоохоронцям, знімала їхні дії на камеру. До того ж кидалась з кулаками на працівника муніципальної варти, що зафіксовано відповідною заявою.

Надрукувати
мітки:
коментарів