Поділитись:

У Луцьку відбудеться форум "Бізнес-молодь": ефект WOW від співпраці"

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 13:14

У Луцьку відбудеться форум "Бізнес-молодь: Ефект WOW від співпраці". Реєстрацію уже відкрили.

Форум "БІЗНЕС-МОЛОДЬ: ЕФЕКТ WOW ВІД СПІВПРАЦІ" пройде 9 листопада 2017 року в місті Луцьку в рамках ініціативи "УКРАЇНСЬКИЙ ПАКТ ЗАРАДИ МОЛОДІ-2020". Форум збирає молодь та місцевих роботодавців і включатиме презентації актуальних кар'єрних можливостей на Волині, практичні майстер-класи від HR-менеджерів національних та місцевих компаній, дискусії щодо пріоритетів у виборі першої роботи та спільний пошук WOW-рішень у співпраці бізнесу і молоді.

Організатори Форуму: Міністерство молоді та спорту України та Центр "Розвиток КСВ" за фінансової підтримки Фонду народонаселення ООН.

Для участі у форумі потрібно зареєструватися до 5 листопада 2017 року. На основі заповненої реєстраційної форми до участі у форумі буде відібрано найбільш активних та візійних представників молоді. Обраним учасникам повідомлять про рішення та деталі щодо проведення Форуму до 7 листопада 2017 року.

Посилання на реєстрацію – https://goo.gl/forms/pkd9Rv3e1Xc5fEAq2

​Участь у Форумі безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на проїзд.

Основні критерії відбору учасників: мотивація та інтерес до співпраці з компаніями.

З будь-яких питань щодо реєстрації та Форуму пишіть: Тарас Деркач, Центр "Розвиток КСВ", [email protected], (044) 292 02 48.

Надрукувати
мітки:
коментарів