Поділитись:

Іванюк йде з посади керівника «Укрспирту»

Середа, 09 грудня 2015, 14:00
Іванюк йде з посади керівника «Укрспирту»

Виконувач обов'язків директора ДП "Укрспирт" Роман Іванюк написав заяву про звільнення.

За інформацією джерела з Мінагрополітики, Іванюк написав заяву про звільнення і з відпустки, в якій перебуває зараз, виходити на роботу вже не збирається. Про це повідомляє інформаційне агенство Agravery.

Сам Іванюк цей факт не заперечує. У коментарі чоловік наголосив, що не буде брати участі у конкурсі на заміщення посади директора ДП "Укрспирт".

"Зараз чекаю результатів нового конкурсу. Підприємство готове до приватизації. Надіюсь, що попри наші законодавчі колізії, які тривали цей рік, "Укрспирт" таки передадуть до Фонду державного майна", — заявив він.

"Моє рішення, про яке я оголосив під час засідання Номінаційної комісії, не змінилось. Я не буду брати участі у новому конкурсі на посаду директора", — сказав Іванюк.

Він підкреслив, що "не готовий пропрацювати ще рік та говорити про приватизацію".

"Для мене важливі результати. Відмова — це моя позиція, бо приватизація єдине правильне рішення, а не розмови про неї", — пояснив Іванюк.

Також менеджер запевнив, що не знає, хто буде керівником ДП.

"Я не знаю, який професіонал сюди прийде, та сподіваюся, що він продовжить заданий нами ритм роботи. Наразі ДП має прибутки, в заводи почали інвестувати, а процес приватизації ми закінчили на 70%. Впевнений, що цей процес у 2016 році потрібно завершити", — додав Іванюк.

Раніше повідомлялося, що державне підприємство "Укрспирт" підготували до процесу приватизації на 70%.

Надрукувати
мітки:
коментарів