Поділитись:

Хто накурив?

Четвер, 02 листопада 2017, 07:40

Терпіти не можу, коли хтось курить у громадському місті. На стадіоні, біля входу в магазин, в кафе, на зупинці. Це таааак смердить! Це величезна неповага до тих, хто поруч. Бо ви, курці у громадських місцях, позбавляєте некурців вибору. Не завжди є можливість відійти. А стоїш поруч, лише хвильку біля курця чи в приміщені, де накурено, і волосся вже смердить тим димом і, здається, що весь одяг потрібно здавати у хімчистку.

І от я сиджу вчора на третьому поверсі у холі перед сесійним залом Луцької міської ради. Завершується виконком. Із чоловічого туалету починає тхнути, бо два поважних чоловіка відкрили двері та пішли до сесійної зали будуть вирішувати хто більш правий. І через ці відчинені двері потягнулися ядучі аромати. Ну наче попільницю хтось під носа підсунув. Фі!

***

Ще кілька років тому жахливо тхнуло в обласній раді. Немов в погану баруху йдеш, а не до сесійної зали. Смалили прямо біля всіх входів. Останні роки такого не помічаю. Хотілося б не помічати такого й у мерії.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією

Надрукувати
мітки:
коментарів