Поділитись:

Луцькрада ухвалила кадрове рішення щодо Вусенко

Четвер, 02 листопада 2017, 12:29
Луцькрада ухвалила кадрове рішення щодо Вусенко

Депутати Луцької міської ради шляхом голосування поновили Юлію Вусенко на посаді секретаря Луцькради й одночасно звільнили з посади.

Виконуючи постанову Львівського апеляційного окружного суду від 4 липня, депутати зібрались на позачергову 33-у сесію Луцькради.

Депутати голосували за проект рішення "Про поновлення на посаді секретаря Луцької міської ради Вусенко Ю.В.", в якому йшлося про те, аби поновити Вусенко Юлію Василівну на посаді секретаря Луцької міської ради з 16 березня 2017 року. Також у другому пункті йшлося про те, аби достроково припинити повноваження секретаря Луцької міської ради Юлії Вусенко й звільнити з посади секретаря Луцькради 02 листопада 2017 року.

Частина депутатів покинула залу, а саме фракції "Свобода", "Самопоміч", "Блок Петра Порошенка "Солідарність" та "Народний Контроль", які попередньо заявили, що участі в голосуванні брати не будуть.

23 депутати з 24 присутніх проголосували за поновлення Юлії Вусенко на посаду.

Також в цілому проголосували 24 депутата за проект рішенння, яким поновили й одночасно звільнили Юлію Вусенко з посади секретаря Луцькради.

Надрукувати
мітки:
коментарів