Поділитись:

За скільки можна орендувати житло у Луцьку (інфографіка)

Четвер, 02 листопада 2017, 12:13

Орендарі в Луцьку обирають житло будь-яких площ в багатоквартирних будинках старої споруди і новобудовах Луцька. Примітно те, що молоді пари переважно винаймають одно- і двокімнатні квартири.

Згідно з даними агентств нерухомості, краща ціна на оренду житла становить 3000-6000 грн на місяць, – повідомляє Domik.ua.

Орендарі хочуть мешкати в квартирі з меблевими комплектами і якісною побутовою технікою. Окремою умовою вважається наявність телевізора.

Стан прибудинкової території не менш важливий, на думку фахівців. Для комфортного проживання біля будинку повинні бути розташовані продуктові супермаркети, магазини і аптеки.

Агент з оренди нерухомості Анастасія Толмачова розповіла, що в деяких випадках орендодавці відмовляються здавати квартири переселенцям зі східної частини України. Це пов'язано з тим, що іноді такі клієнти ігнорували умови договору на оренду і не оплачували рахунки за спожиті житлово-комунальні послуги.

Середні ціни на оренду квартир в будинках старого житлового фонду Луцька

Дані інфографіки показують середню вартість оренди житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Луцька. Розмір місячної орендної плати може різнитися. Це залежить від площі, якості ремонту і розташування житлового об'єкта.

Зняти однокімнатну квартиру в центрі Луцька орендарі можуть за 3000-4000 грн.

Орендувати двокімнатне житло в багатоквартирних будинках старої споруди, розташованих в районах міста, наближених до центру, клієнти можуть за 3500-4000 грн в місяць. В центрі міста такі показники досягають 4000-5000 грн.

Трикімнатні житлові об'єкти на околиці можна зняти за 3500-4000 грн в місяць.

Для порівняння: орендувати однокімнатну квартиру в будинках старої споруди на околиці Рівного можна в середньому за 2500-3000 грн.

Ріелтори відзначили, що найбільшим попитом серед орендарів користуються квартири в будинках, розташованих в центрі міста, – на проспекті Волі та вулиці В. Чорновола.

Надрукувати
мітки:
коментарів