Поділитись:

Джазовий фестиваль у Луцьку об'єднає 16 міст України і Польщі

Понеділок, 04 грудня 2017, 21:31
Джазовий фестиваль у Луцьку об'єднає 16 міст України і Польщі

Уже цього тижня, з 8 до 10 грудня 2017 року, відбудеться одна із найбільших музичних подій України і Польщі – XVІІ міжнародний джазовий фестиваль "Jazz Bez" в Луцьку.

Фестиваль "Jazz Bez" привозить тих виконавців, які зараз творять світовий джаз, – інформують організатори.

Також родзинкою фестивалю є презентація максимальної кількості джазових стилів: свінг, ф'южн, бі-боп, джаз-рок, ясс, фанк, кул, фрі-джаз тощо.

Серед зірок цьогорічного фестивалю вперше на фестивалі виступлять музиканти з Австралії. Всесвітньо відоме австралійське тріо The Necks, яке грає разом із Ніком Кейвом, Браяном Ено, Swans та іншими ідолами світової музики виступить у Києві, Львові та Луцьку.

Організатори фестивалю у Луцьку: Генерального Консульства Республіки Польща в м. Луцьку, Луцький джазовий клуб, Громадська організація "Принцип" та Мистецьке об'єднання "Дзига".

За сприяння: ТОВ "Кромберг & Шуберт", Рекламна агенція "Promo-Shop", Волинська обласна філармонія

Ведуча – Наталка Войтович, одяг ведучої від INSPIRO.

Джазовий фестиваль у Луцьку об'єднає 16 міст України і Польщі

Вхід на фестиваль 100 грн. (Кількість місць обмежена. Квитки можна придбати через інтернет на сайті kasa.in.ua або за телефонами 097 0000 754, 066 0000 754).

Довідка:

"Jazz Bez" – це транскордонний джазовий марафон, який поєднує десятки міст, сотні музикантів з цілого світу, тисячі меломанів, безліч кілометрів та ще більше відтінків джазу у єдине свято музики і свободи. Фестиваль розпочався 2001 року із концертів у Львові та Перемишлі, а тепер розповсюдився на основні культурні центри України та Польщі. Прецедентів такій джазовій події досі немає ні в українській, ні в польській музиці. За 16 років на фестивалі відбулися сотні концертів, утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на "Jazz Bez" перевищила тисячу!

Поважай себе – слухай джаз!

Надрукувати
мітки:
коментарів