Поділитись:

Соціальні проекти з Луцька претендують на "Оскар" (оновлено)

Вівторок, 14 листопада 2017, 10:35

Луцький проект "Соціальні контейнери" пройшов відбірковий тур на Social Project Awards і номінований на отримання премії "Оскар" серед соціальних проектів.

Про це розповіла у Facebook автор проекту Олена Кравчук. Відтак вона просить лучан голосувати за ініціативу.

"Для нас це дуже важливо, про проект і наше місто дізнається вся Україна, дякую, що ви долучаєтеся до життя проекту, достатньо лише авторизуватися через сторінку у Facebook і натиснути "голосувати", ми в кінці сторінки №2",– написала вона.

Нагадаємо: вперше соціальні контейнери встановили у грудні 2016 року. Спершу у соціальні контейнери збирали різні речі. У контейнер можна було кидати випраний одяг, взуття, іграшки, книги.

Крім того, на "Оскар" претендуєй тижневик "Сім'я і дім" шрифтом Брайля. Перший номер такої газети вийшов у грудні 2016 року. Тираж примірника "Сім'ї і Дому" шрифтом Брайля становить на разі 30 примірників. Він розповсюджується безкоштовно і адресно, а також надається місцевій організації УТОС і Крупівському навчально-реабілітаційному центру для дітей з вадами зору. Проект діє на постійній основі, а періодичність видання — щоквартальна.

Надрукувати
мітки:
коментарів