Поділитись:

Претендентку на "Міс України" знову спіймали п'яною за кермом у Луцьку

Середа, 15 листопада 2017, 12:22

У Луцьку на проспекті Перемоги Range Rover проїхав на заборонний сигнал світлофора, незважаючи на те, що поряд чекав проїзду автомобіль патрульних.

Інцидент трапився 14 листопада близько 1:00 години ночі, – повідомляють патрульні у Facebook.

Поліцейські зупинили автомобіль. За кермом у стані алкогольного сп′яніння перебувала 21-річна водійка. Наявність алкоголю в організмі підтвердила перевірка – 0, 98 проміле. Дівчина отримала відповідний протокол, а також постанову за порушення ПДР.

Як стало відомо "Конкуренту" з власних джерел, йдеться про волинську модель Надію Гавуру, яка рік тому у ту ж пору (12 листопада) протаранила дві автівки і розтрощила вітрину ТЦ "Гран Волинь". Тоді порушниця була за кермом білого "Мерседеса".

У суді Надія Гавура розкаялася у скоєному. Суд визнав її винною за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) і оштрафував на 340 гривень. Також дівчина сплатила судовий збір у розмірі 275 гривень.

Фото із соцмереж><span class=Фото із соцмереж

Фото із соцмереж><span class=Фото із соцмереж

Фото із соцмереж><span class=Фото із соцмереж

Відомо також, що Надія подалася на конкурс "Міс Україна"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИ ПОКАРАЛИ СКАНДАЛЬНУ МОДЕЛЬ ЗА РОЗБИТУ ВІТРИНУ "ГРАНД ВОЛИНІ"

Надрукувати
мітки:
коментарів