Поділитись:

У вас є 41 день! На старт

Вівторок, 21 листопада 2017, 07:40

До Нового року залишився 41 день. Ні-ні, я велика дівчинка і не хочу вам показати, що рахую дні до цього свята. Хочу тільки нагадати, що ті забуті плани, які ви пообіцяли собі виконати в новому році, коли сиділи за святковим столом-2016, треба здійснити. Я не жартую! Не варто про них забувати, а ще краще – волокти у новий рік.

Ви скажете, що план "схуднути" не встигне виконатися за 41 день. Можливо, але старт варто дати саме в 2017! Це ж стосується й інших важливих обіцянок собі, які варто почати втілювати. Листаючи сторінки альбому "20-17" однозначно згадуватиметься те, що не було здійснене, і це явно пришвидшить листання альбому. Але ж насправді ним хочеться насолодитися. Зізнайтеся! Хочеться кожну подію підписати по-особливому, там, де ми були на п'єдесталі, підписати червоним кольором і підкреслити хвилястою лінією. Тому цей 41 день може збільшити кількість втішних сторінок вашого альбому.

Вважайте, що кожен день, це не дійсність, а вимір можливостей. Не втрачайте нагод і перестаньте лінуватися. Уявіть, що у вас онлайн-гра, в якій місію виконання планів-2017 необхідно виконати саме за 41 день. І гра почалася саме зараз…

До Нового року залишився 41 день, і стільки ж ночей, стільки ж шансів і ще більше можливостей, стільки спроб і однозначно більше натхнення для того, щоб під бій курантів пообіцяти собі нові звершення. На старт…

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів