Поділитись:

Луцьким студентам показали, як працює "Ягодин"

Вівторок, 21 листопада 2017, 16:37

Група магістрантів Луцького національного технічного університету побувала на Волинській митниці ДФС.

Спеціалізація студентів – товарознавство та експертиза в митній справі. Декан факультету бізнесу ЛНТУ Надія Хвищун звернулася до митниці з пропозицією організувати екскурсію на митний пост "Ягодин", бо переконана, що у поєднанні теорії і практики – можливість найвищих досягнень у процесі підготовки конкурентоздатного фахівця. Керівництво Волинської митниці теж відчуває потребу в оновленні кадрового складу та у залученні молоді до митної справи, – інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Тож 22 майбутніх випускники волинського вузу прослухали лекцію та отримали відповіді на питання про практичні аспекти роботи митників, пройшлися етапами експортно-імпортних митних формальностей на ВМО №5, побували в зоні митного контролю пункту пропуску "Ягодин", де проходять процедури огляду, зважування, оцінювання ризиків, визначення митної вартості вантажів тощо.

"Ми готові ділитись досвідом, сприяти у підвищенні кваліфікації, заохочувати талановиту молодь і застосовувати передові наукові розробки. Тобто робити все для того, щоб Волинська митниця ДФС була доброзичливим партнером вітчизняних експортерів, перспективним лідером у застосуванні європейських практик, надійним стражем національних економічних інтересів. Щоб була взірцевою для усієї України", – прокоментував візит студентів начальник митниці Віктор Кривіцький.

Довідково:

У 2017 році через процедуру відкритого конкурсу на державну службу у Волинській митниці ДФС заповнено 30 вакансій. Двоє з переможців конкурсів на час прийому заяв були студентами.

Надрукувати
мітки:
коментарів