Поділитись:

БЛІЦ: директор "Променя" розповів про зимові свята у РЦ

Четвер, 23 листопада 2017, 20:00
БЛІЦ: директор «Променя» розповів про зимові свята у РЦ

За декілька тижнів лучани активно почнуть готуватися до новорічних свят, прикрашати ялинки, шити костюми лисичок-зайчиків для своїх діток, які поспішатимуть на святкові ранки до садків. Святковий настрій однозначно заполонить місто – скрізь сяятимуть вогники, торгові заклади креативно і по-новорічному запрошуватимуть містян зігрітися смачною кавою та перепочити від метушні.

"Конкурент" вирішив запитати у директора найновішого розважального центру "Промінь" Дмитра Грелюка, які розваги у закладі стали популярними серед лучан та які заходи відбудуться для діток та дорослих у період новорічних свят?

- 24 листопада буде три місяці, як РЦ "Промінь" почав працювати. За цей час заклад полюбився містянам. Скажіть, які розваги користуються популярністю у відвідувачів найбільше?

- В розважальному центрі "Промінь" зосереджено комплекс найбільш цікавих та різноманітних розваг та сфер відпочинку, якими може скористатися кожен мешканець нашого чудового міста. Зокрема, це найбільший в місті кінотеатр "Мультиплекс", який складається з 5-ти залів, "Смугастий носоріг" – комплекс для розвитку та розваг малечі, клуб "Georges", в якому можна пограти у боулінг та більярд, зона фуд-корту, де можна спробувати різні кулінарні напрями, і ще багато цікавого. Можу з впевненістю сказати, що кожен з напрямів вже полюбився лучанам, яких ми щиро раді бачити кожного дня в РЦ "Промінь".

- Під час концерту у РЦ "Піанобой" відзначив, що перший кінозал має гарний звук та й взагалі назвав зал по-справжньому європейським. Які відгуки доводилося чути про заклад від інших відомих зірок, які побували у "Промені"?

- Так, справді Діма Шуров дуже тепло відгукнувся про наш кіноконцертний зал, назвавши його гідним конкурентом європейським колегам. Дуже гідно оцінив зал і Віктор Бронюк, який виступатиме у нас 29 листопада о 19.00, до речі, квиточки ще є в касі, тому поспішайте. Також приємні відгуки залишили наші друзі з "Ліги Сміху", які у нас зібрали 2 аншлагових концерти. Я надіюсь, що в усіх артистів, які у нас виступали і будуть виступати в майбутньому, буде привід з теплом і радістю коментувати свої концерти. Тому що в цей зал була вкладена душа задля того, щоб дарувати позитивні емоції виконавцям та гостям РЦ.

- За ці 3 місяці у закладі відбулось багато концертів, прем'єр, вечірок. Приїздили відомі актори, співаки, коміки. Кого і чого варто очікувати лучанам у зимовий період?

- Однозначно взимку на лучан та гостей "Променя" очікуватиме ще більше цікавих подій. От незабаром, 29 листопада, у концерт-холі відбудеться концерт гурту "ТІК".

3 грудня у РЦ "Промінь" приїде київський театр-студія імпровізації "Чорний квадрат" з екстравагантною виставою "Чи є секс після РАГСУ?". Актори театру у комедійному форматі розкажуть глядачам про кохання та багато іншого.

До того ж 10 грудня Луцьк планує відвідати відома українська ведуча телепередачі "Орел і решка" Леся Нікітюк. Із нею можна буде поспілкуватися вживу та дізнатися про її цікаві подорожі.

А вже 28 грудня діти разом з дорослими зможуть відвідати унікальне науково-освітнє шоу "Школа наукових чудес", де у дослідах актори демонструватимуть матеріали зі шкільної програми учнів.

- Попереду новорічні свята, а це час для розваг, карнавалів та подарунків. Які заходи передбачаються у РЦ "Промінь" для діток?

- В період новорічних свят РЦ "Промінь" перетвориться на справжню атмосферну резиденцію Санти, де дітки зможуть посидіти у дідуся на колінах, розповівши йому про найзаповітніші мрії.

У дитячому розважальному комплексі "Смугастий носоріг" із 11 до 31 грудня триватимуть дитячі новорічні ранки, орієнтовані на дітей віком від 3 до 6 років та від 7 до 12. Замовити таке свято можуть як групи зі шкіл і гуртків, так і просто батьки для своєї дитини.

19 грудня безкоштовно відбудуться тематичні майстер-класи з подарунками та солодощами для дітей. У концерт-холі відбудеться й вистава для дітей "Ой, хто чекає Миколайчика".

До того ж цього дня відбудеться офіційне запалення ялинки, яка освітить площу яскравими променями та грітиме лучан і гостей міста у період новорічних свят.

Надрукувати
мітки:
коментарів