Поділитись:

Один день з телеведучою Галиною Падалко (фоторепортаж)

Вівторок, 28 листопада 2017, 21:00

"Якого біса? – промайнуло в голові. – Хто робить це неподобство?". Надворі була п'ятниця, 17 листопада, а на годиннику – 7 ранку, коли телеведуча Галина Падалко своїм дзвінком загнала мене в глухий кут.

"Привіт, я вже вибігла. Перетнемося в парку?" – запитала вона.

"Еммм, ну… Перетелефоную, зв'язок поганий", – відповів я.

День, про який ми домовлялися доволі давно, настав надто несподівано й завдав мені потужного удару "по печінці". Прокидатися так рано та ще й кудись бігти – надто небезпечне та складне завдання для людини з моїм ритмом та стилем життя. Проте вибору не було, і я почав викручуватися.

"В мене тут дещо пішло не за планом. Давай вже в універі зустрінемося, а там щось придумаємо", – написав я ще одну смс і знову заснув.

Близько 9-ї ранку Галина почала телефонувати мені та запитувати, чи я вже зібрався.

"Давай поїдемо разом, я йду до зупинки", – казала вона.

Але я ще раз показав себе з поганої сторони, "начесавши" три гори виправдань та сказавши, що буду вчасно, але своїм ходом.

Насправді це мені майже вдалося і до навчального корпусу Луцького національного технічного університету я приїхав лише з 7-хвилинним спізненням.

***

Раніше Галина Падалко навчалася  в СНУ. Тепер вона обличчя луцького Раніше Галина Падалко навчалася в СНУ. Тепер вона обличчя луцького "політеху"

"Дивись, яка в нас крута кафедра", – каже Галина, поки я фотографую її на фоні реально дуже класної вивіски "Computer Technology Departament".

Раніше Падалко навчалася в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. Дівчина дуже здібна до математики та точних наук й навіть деякий час викладала дітям у школі.

Під час пари Галина разом зі своєю викладачкою Наталією Олексів готується до практичного завдання, яке полягатиме в підготовці та захисті проекту, створеного за допомогою однієї з навчальних платформ.

Читайте також: НА РОБОТІ З ГУБЕРНАТОРОМ ВОЛИНІ, АБО ОДИН ДЕНЬ З ВОЛОДИМИРОМ ГУНЧИКОМ (ФОТО)

"Добре готуйтеся. Будете змагатися з іншими студентами, захищаючи свій проект", – каже пані науковець та відпускає нас продовжувати свій маршрут.

Викладачка Наталія Олексів закликала Галину серйозно готуватися до захисту проекту><span class=Викладачка Наталія Олексів закликала Галину серйозно готуватися до захисту проекту

На годиннику близько 11-ї. Зрізаючи дорогу дворами, прямуємо на автобусну зупинку, де майже відразу сідаємо у тролейбус. Дорогою Галя розповідає про останню подорож до Івано-Франківська, яку вона здійснила разом із режисеркою ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" Вікторією Поліщук, та екстренно намагається знайти візажиста для підготовки до ефіру.

"В Івано-Франківську ми були у музеї, в якому нам дали сертифікат за те, що ми його відвідали. Ніби на якійсь політичній школі чи курсах", – з посмішкою пригадує вона.

Зазвичай Галя користується громадським транспортом><span class=Зазвичай Галя користується громадським транспортом

Наступна наша зупинка – офіс Громадянського руху "Свідомі". Тут на Галину чекає політичний аналітик Михайло Наход, з яким вони упродовж години працюватимуть над концепцією та майбутніми заходами "Школи свідомого громадянина".

Галина Падалко та Михайло Наход думають над майбутніми заходами, які відбудуться в рамках Галина Падалко та Михайло Наход думають над майбутніми заходами, які відбудуться в рамках "Школи свідомого громадянина"

Поки вони працювали, я заважав іншим активістам "СВІДОМИх" виконувати свою роботу: допікав питанням про те, чому вони не палять, перевертав стенд та постійно "клянчив" щось у подарунок.

Так час пройшов швидше, і згодом ми вже сиділи в Ring DJ CAFE, де Галя замовила борщ, а я – бургер.

"Ееее. Я теж хочу бургер!" – запанікувала вона, проте забула про це, посмакувавши чудовим борщем.

На обід: бургери для Руслана Пилипчука та...><span class=На обід: бургери для Руслана Пилипчука та...

...борщ для Галі Падалко><span class=...борщ для Галі Падалко

Добряче поївши, ми почали поспішати до студії "PravdaPro", де на нас чекав (хоча, може, й ні) режисер "Протилежного погляду" Сергій Шараєвський. Тему на п'ятницю, 17 листопада, обрали доволі складну: тарифи. І Галина дуже скрупульозно готувалася до вечірнього ефіру.

"Поїдемо на таксі", – каже вона та сідає в автомобіль служби таксі "Чумак".

Сама поїздка виявилася зовсім спокійною, проте, коли настав час розраховуватися, водій спровокував ведучу на скандал.

"З вас 50 гривень", – сказав він.

"А не забагато? Ви навіть лічильника не увімкнули. Чому, до речі?" – запитала Галя.

"Емммм... Підняли тарифи, це нормально, така зараз ціна", – почав "крутитися" водій.

Галина не здалася і почала далі дискутувати з таксистом, який з суперечки почав переходити на відверте хамство та брехню:

"Купиш собі нову машину і будеш гримати дверима! Поняла мене? Поняла?"

Таксист, який не вмикає лічильника та хамить!><span class=Таксист, який не вмикає лічильника та хамить!

Довелося докласти чимало зусиль та застосовувати вишуканий дипломатичний стиль, щоб переконати Галю не заводитися та не телефонувати в службу таксі скандалити:

"В нас на це зараз немає часу, Сергій чекає, ефір, "Луцьктепло".

"Галя прийшла!!!" – гучно почав вітати гостей оператор Юрій Ребрик.

Цей кремезний чоловік – величезне скупчення добірного гумору, позитиву та таланту. Колись він знімав та фотографував мій випускний у школі та постійно казав, щоб я не дивився з-під лоба. Тепер же він говорить, що я відбираю його хліб. Хоча ні, вже не говорить.

Велетень, гуморист та найкращий в світі оператор - Юрій Ребрик><span class=Велетень, гуморист та найкращий в світі оператор - Юрій Ребрик

"Юра, а це хто сушену рибу їсть?" – питаю я.

"А вона не сушена, а печена", – відповідає він.

"То Юра мені приніс", – згодом скаже Сергій Шараєвський.

Переповідати те, як ми вичитували сценарій та обговорювали деякі нюанси вечірнього ефіру, сенсу особливого не бачу, тому резюмую цей етап нашого дня фотографією Галини з Сергієм та переношу нас до наступної локації: "Cloud7Service" в "Промені", де ведуча обиратиме одяг, в якому сьогодні з'явиться перед телеглядачами.

Ліворуч від Галини, надсерйозний, дуже суворий і добрий водночас - режисер Сергій Шараєвський><span class=Ліворуч від Галини, надсерйозний, дуже суворий і добрий водночас - режисер Сергій Шараєвський

В "Промені" Галина Падалко справилася аж надто швидко, й це дало нам змогу трішки погуляти та поговорити про щось, не пов'язане з роботою. Я й не помітив, як наша розмова затягнулася майже на півтори години.

"Слухай, а ми ще не запізнюємося?" – зауважив я, поглянувши на годинник та спровокувавши Галю телефонувати до косметолога.

Наступна година стала для дівчини справжнім пеклом та грандіозним зовнішнім перетворенням.

"Русланчику, ти зараз побачиш просто незабутню картину", – сказала Галя в перервах між муками.

"О так, це буде яскрава маска", – додала спеціалістка, що завдала цих благородних мук Галі.

Картина й справді вийшла дивовижною, а коментарі тут зайві. Подякуємо лишень Галі за те, що дозволяє так близько з собою знайомитися.

В цьому чарівному образі Галина перебувала упродовж 40 хвилин, і я скористався отриманим часом, щоб трішки відійти в сторону та вирішити свої особисті нагальні справи. Не готовий сказати, що саме передувало цьому, але наступним кадром я бачу скажену Галю, яка біжить за тролейбусом з криками, що на таксі вона більше не поїде.

Поступово наш день з Галиною Падалко почав добігати кінця. Півтори години ми провели за напруженою підготовкою та детальним вивченням сценарію.

Благо, значно скрасила цей період кав'ярня CoffeeMANIA, де я "поховав" у своєму бездонному шлунку ще один смачнючий бургер, а Галя повечеряла салатом та десертом з соком.

Після 18-ї години Галина нарешті згадала, що більшість її друзів та одногрупників у цей час активно святкують День студента, поки вона сидить в гримерці та піарить сьогоднішній ефір через пряму трансляцію у "Facebook". Макіяж для ведучої робить Аліна, яка, попри всі складнощі, змогла приїхати та виконати свою роботу на відмінно.

Візажистка Аліна, незважаючи на всі складнощі, підготували Галю до ефіру!><span class=Візажистка Аліна, незважаючи на всі складнощі, підготували Галю до ефіру!

Згодом приходить Сергій Шараєвський, звинувачує мене у тому, що я весь день "прохалявив" з Галею, та йде керувати виставленням світла у студії. Галя сміється та співає, а я чіпляюся до Вікторії Поліщук та розповідаю їй про психоделічність її рюкзака.

Читайте також: НА РОБОТІ З НАРДЕПОМ: ОДИН ДЕНЬ З ІГОРЕМ ГУЗЕМ (ФОТО)

Коли на годиннику вже 19-та, я розумію, що сьогоднішній день пролетів швидко, наче пташка, що "підсіла" на стимулятори.

"А ти думав, що лише Руслан Пилипчук живе в ритмі скаженого пса?" – подумав я та пішов привітатися зі Святославом Кравчуком (депутат Волинської обласної ради), який сьогодні буде створювати опозицію в студії для директорки "Луцьктепла" Валентини Малютіної.

***

Додому я повертався вже самотужки. Дуже хотілося їсти та спати, проте я ще досить довго не "відрубався", займаючись невідомо чим.

Зранку Галя прислала кілька фотографій з ефіру та після нього. Вчора вона трішки переживала, що проведе, ймовірно, останній для себе День студента, обговорюючи тарифи.

Проте саме це й відрізняє Галину від інших: вона готова йти тернистим шляхом, створюючи собі труднощі та постійно шукаючи пригоди. Цим вона нагадує Великих людей, цим вона близька мені, це принесе їй великий успіх.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13 лютого 2024
11:33
20 січня 2024
16:47
04 січня 2024
31 грудня 2023
24 листопада 2023
22 листопада 2023
12:44
08 листопада 2023
28 жовтня 2023
14 жовтня 2023