Поділитись:

Місця щасливих людей: "Ring Dj Cafe" – 5 років (фото)*

Четвер, 30 листопада 2017, 20:00

"Ring Dj Cafе" – це перше в Луцьку кафе, яке працює цілодобово. Заклад розміщений на території ТРК "Сіті Парк" за адресою пр. Волі, 49а.

У кафе акцентують увагу на музиці, яку створюють кращі ді-джеї міста. До того ж кухня тут – на високому рівні: від паназіатської локшини в коробочках і фірмових бургерів до вишуканих Sous Vide страв, які готують на грилі з вулканічної лави. Напої у закладі також не залишать байдужим нікого. Вранці гостей збадьорять чашкою кави, а ввечері порадують різноманітною винною та коктейльною картою.

#Атмосфера

"Ring Dj Cafе" – це передусім найкращі ді-джеї міста, які грають для гостей кожного вечора. Безліч цікавих і креативних вечірок, які відбуваються щовихідних. Відпочити та послухати "яскраву" музику приходять люди різних вікових категорій, але в основному – молодь. Тут можна атмосферно відсвяткувати будь-яку важливу подію. До речі, 1 грудня, у день народження "Ring Dj Cafе", буде по-справжньому феєрично та спекотно. Всіх гостей безкоштовно пригощатимуть "святковими" напоями і розігруватимуть призи та подарункові сертифікати в готель "Колобок" та "George`s Club". Хедлайнером вечора буде відомий резидент "Kiss Fm" Artem Neba.

#Кухня

"В меню є купа фішок, яких, сміливо можу сказати, ви не зустрінете ніде", – каже шеф-кухар кафе.

Паназіатська локшина в яскравих коробочках (так-так, як в американських фільмах, пам'ятаєте?) та соковиті, смачнючі бургери, булочки для яких випікаються КОЖНОГО ранку.

Все м'ясо та котлети для бургерів смажаться на грилі з вулканічної лави, який розробили ексклюзивно для "Ring Dj Cafе".

В усьому меню широко використовується технологія Sous Vide – низькотемпературний режим приготування у вакуумі, температура якого зазвичай не перевищує 70 градусів.

Меню змінюється кожного сезону і завжди радує незвичними та цікавими поєднаннями.

#Напої

Професійна команда барменів за стійкою допоможе у виборі алкогольної та безалкогольної групи напоїв. В меню пропонують класичні і сучасні авторські коктейлі. Також представлені вина різних країн світу, а саме – Німеччини, Франції, Чилі та Італії. Не забули тут і про любителів кави: кожен знайде щось на свій смак.

#Фішки

Заклад готовий організувати святкування корпоративів, дівич-вечорів та парубоцьких вечірок, дитячих заходів, конференцій, презентацій та ін.

Важливо, що в "Ring Dj Cafе" потурбувалися й про тих, хто любить смачно поласувати й уночі, адже з листопада активно працює НІЧНА ДОСТАВКА улюблених страв додому.

"Ring Dj Cafе"це сучасний заклад з двома різними за стилем залами та однаково крутою атмосферою. Місце, де працюють надзвичайно талановиті та креативні люди. Заклад, в який хочеться повернутись знову.

Встиніть замовити столики та потурбуватись про свій корпоратив за тел. 066 358 77 11.

Надрукувати
мітки:
коментарів