Поділитись:

Знаменита луцька їдальня "Берізка" шукає орендарів

П'ятниця, 01 грудня 2017, 12:10

"Укрпошта" оголосила про намір здати приміщення, де до останнього часу була їдальня "Берізка", в оренду. Приміщення здають під кафе чи бару.

Торги щодо довгострокової оренди приміщень під заклад громадського харчування або сферу обслуговування мали відбутися 27 листопада. Однак, охочих винаймати приміщення поки що не виявилося. Тож аукціон знову оголосили і прийом пропозицій триватиме до 13 грудня.

Приміщення у центрі Луцька біля головного відділення пошти. Має окремий вхід та усі комунікації. Займає площу в 193,3 квадратних метрів. Майно хотіли здавати як мінімум за 21 тисячу 360 гривень з ПДВ у місяць. Але врахована 10% індексація. Термін оренди — 35 місяців.

Рік тому до Луцька завітало телевізійне соціальне реаліті-шоу "Нового каналу" під назвою "Ревізор". Знімальна група проекту разом із ведучим Вадимом Абрамовимінспектували бюджетну місцеву їдальню "Берізка", яка працює понад 50 років на території пошти. Омріяної всіма закладами відзнаки "Ревізора" їдальня не отримала.Там знайшли чимало недоліків та порушень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЗАСІБ ДЛЯ МИТТЯ НА ПАМ'ЯТЬ: "РЕВІЗОР" ПОБУВАВ У ЛЕГЕНДАРНІЙ "БЕРІЗЦІ"

Надрукувати
мітки:
коментарів