Поділитись:

Смерть у Луцькому СІЗО: за справу взялася прокуратура

Неділя, 03 грудня 2017, 11:10

У Луцькому СІЗО за нез′ясованих обставин помер 25-річний чоловік.

За документами і висновками медиків смерть хлопця – природна. Однак родичі переконують, що це навмисне вбивство, бо із СІЗО додому привезли понівечене тіло із синцями, саднами, діркою в голові і вибитою ключицею, – йдеться у сюжеті ТСН.

Мама Дмитра Марія Листовнича розповіла, що він і справді порушив закон: украв пляшку віскі в магазині, вартіть якої 665 грн. І хоч гроші за пляшку вона повернула, дирекція супермаркету написала заяву до поліції, щоби провчити хлопця. Через те, що Дмитро раніше відсидів за крадіжки, його запроторили в СІЗО на півроку. Але вже за 4 доби родичам повідомили, що хлопця не стало.

У сім′ї переконані: Дмитра вбили, але в документах написано, що смерть – природна. В управлінні виконання покарань запевняють, що хлопець був на обліку з діагнозом алкогольна залежність, його помістили в одиночну камеру через неадекватну поведінку, начебто Дмитро міг скоротити собі віку там.

Після похорону родина звернулася до правоохоронних органів. Тепер прокуратура досліджує можливі умисне вбивство, недбале ставлення медиків і підробку медичних документів. Призначили нову судову медичну експертизу.

Надрукувати
мітки:
коментарів