Поділитись:

"Врятуймо Біма": що буде з відомим вуличним собакою Луцька

Вівторок, 05 грудня 2017, 09:05

Відомого вуличного собаку Біма забрали з Лесі Українки до притулку КП "Ласка". Кажуть, він гавкав і кидався на людей.

Лучан такі дії працівників "Ласки" обурили. Небайдужі містяни запустили акцію "Врятуй Біма". Під постом луцького фотохудожника Віктора Чухрая у Facebook навіть були заклики до пікету щодо звільнення директора КП Дани Новарчук.

Натомість сама ж керівниця притулку у Facebook пояснила, що Біму у "Ласці" буде краще, адже тут тепло, чисто і регулярно годують. До того ж у пса підозрюють цистит.

"Завдання моєї команди – знайти для Біма дім і гарну родину, і ми її знайдемо. Що зробили за 4 місяці люди, які люблять Біма, хоч хтось з них шукав йому дім? А чи знають вони, що, якби не ми, то завтра Бім би лежав мертвий від отрути, яку люди обіцяли йому дати, якщо ми не заберемо його з вулиці. Кожна тварина переживає стрес під час переїзду. Навіть коли від нас беруть песика, він грайливо в нас на КП бавиться, стрибає, а в теплій домівці він не їсть та стресує, може бути в такому стані до 2 місяців. Часто люди повертають тварин, бо не знають, що робити. Я прошу всіх почекати від двох днів до двох місяців, цей час – це період адаптації. Через два місяці перебування в нас (хоча, сподіваюсь, ми раніше знайдемо йому дім), Бім не захоче покидати КП, як і всі інші наші собаки, і радісно бігатиме по території. Прошу, перестаньте спекулювати на темі адаптації тварин. Хочете допомогти – знайдіть Біму родину. Я і моя команда це робить – рятує життя тварина і знаходить їм дім", – зазначила Новарчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів