Поділитись:

Луцький підприємець скаржиться на свавілля облспоживспілки

Четвер, 14 грудня 2017, 11:30

Облспоживспілка відмовляється давати в оренду торгове місце під придбаним підприємцем контейнером, який розташований на Завокзальному ринку.

Підприємець Віктор Ковальчук придбав у Волинської обласної друкарні контейнер, який розташований на Завокзальному ринку. Про це він розповів 14 грудня під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва та архітектури.

Втім після усного звернення щодо надання в оренду торгового місця підприємець отримав відмову від облспоживспілки.

"Горгут (заступник голови правління Волинської облспоживспілки, – К.) мені казав, що я здійснив покупку неправильно, я купив в юридичної осбои, і він через це не хоче надавати торгове місце. Каже мені: "Якщо хочеш, щоб було добре, іди до них, забери гроші, і тоді ми з тобою будемо говорити інакше", – розповів підприємець.

Депутат Андрій Козюра пригадав, що в договорі оренди землі між міською радою та облспоживспілкою було передбачено, що облспоживспілка не буде чинити перешкод підприємницької діяльності.

"Це є підставою для того, щоби ставити питання про розірвання договору", – сказав Андрій Козюра.

Депутати вирішили на наступному засіданні повернутись до цього питання і заслухати голову правління облспоживспілки Марту Кандибу щодо цієї ситуації.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024