Поділитись:

Заступники луцького мера перевірили, де і як живе Бім (фото)

Четвер, 14 грудня 2017, 16:30

Собака Бім тепер проживає в родині у Ківерцях.

Із вулиці Лесі Українки Біма забрали працівники комунального підприємства "Ласка", бо на собаку написали скаргу. Сьогодні, 14 грудня, перший заступник міського голови Григорій Недопад та заступник міського голови Костянтин Петрочук ознайомилися, у яких умовах проживає Бім, – повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Григорій Недопад розповів, що до нього особисто телефонували лучани, які були стурбовані зникненням тварини з центру Луцька.

Зі слів заступника міського голови Костянтина Петрочука, у групу оперативного реагування "15-80" надійшов дзвінок від громадян з проханням відловити з вулиці Біма. Він наголосив, що міська влада має реагувати на звернення громадян, і тварину забрали в КП "Ласка". Собаці швидко знайшли нову родину. Нині тварина перебуває у хороших умовах. Петрочук переконаний, що у родині Біму буде краще, ніж на вулиці.

Директор КП "Ласка" Богдана Новарчук зауважила, що коли тварину забирають з вулиці, то намагаються знайти їй нових господарів.

Новий власник Біма Дмитро Мартинчук задоволений собакою. Із його слів, собака хороший і уже став улюбленцем в родині. Пес проживає разом із господарями у приватному будинку, де спокійно гуляє подвір'ям.

Надрукувати
мітки:
коментарів