Поділитись:

Біля "Променя" засвітили 14-метрову ялинку із кульок (фото)

Вівторок, 19 грудня 2017, 18:58

У Луцьку засвітили ексклюзивну 14-метрову ялинку біля РЦ "Промінь".

Дійство відбулося у вівторок, 19 грудня, у День Святого Миколая, на площі перед розважальним центром.

Депутат міської ради Луцька, співвласник РЦ Депутат міської ради Луцька, співвласник РЦ "Промінь" Андрій Покровський

На засвічення такої нестандартної ялинки заздалегідь прийшли містяни із дітьми, які охоче чекали на феєрію. Також на площі біля РЦ були присутні представники міської ради, директор розважального центру Дмитро Грелюк та співвласник "Променя", депутат міськради Андрій Покровський.

Співвласник зауважив, що така ялинка є показником прогресу міста та прикладом для наслідування.

"Для мене особисто сам "Промінь" асоціюється з містом Луцьком. Адже я є корінним лучанином, який тут народився і виріс. Скільки себе пам'ятаю, стільки пам'ятаю "Промінь". Нині ми бачимо, як заклад змінився і, відповідно, змінюється саме місто. А ця ялинка – це показник того, що ми свідомі мешканці свого міста і спроможні змінюватись зсередини. Ми змінили "Промінь", зробили сучасним, зробили його більш відкритим, більш прозорим і більш цивілізованим, порівняно з тим, що було 20-30-40 років тому. От і ялинку ми так само змінили цього року – відійшли від традиційної. Ми, лучани, хочемо бути рушійною силою в тому, щоб показати, що і такі ялинки можуть бути на наших святах. Вони можуть стояти не тільки в публічних місцях, а й в наших оселях. Ми спроможні прогресувати і ми спроможні показувати це не тільки нашому суспільству, нашим мешканцям, співвітчизникам, а й всьому світу", - зауважив співвласник РЦ "Промінь" Андрій Покровський.

Після засвічення ялинки, охочі лучани та дітлахи пішли до РЦ, аби розважитись та переглянути дитячу виставу "Ой, хто чекає Миколайчика".

Варто зауважити, що ялинка милуватиме око лучан і в Новорічну ніч.

Надрукувати
мітки:
коментарів