Поділитись:

У Луцьку п'яний водій "влетів" у огорожу (фото)

Середа, 27 грудня 2017, 08:40
У Луцьку п'яний водій

У Луцьку п'яний водій

У Луцьку нетверезий водій, який втікав від полісменів, отримав 5 протоколів та 1 постанову.

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у мережі Facebook.

Вчора, 26 грудня, екіпаж отримав повідомлення про пошкодження огорожі на кільці Соборності-Гордіюк. На місці події винуватця пригоди не виявили, однак були знайдені уламки автомобіля та номерний знак.

У Луцьку п'яний водій

Згодом, оформляючи неподалік іншу ДТП, патрульні помітили транспортний засіб, який міг бути причетним до пошкодження огорожі. Правоохоронці подали вимогу про зупинку, однак водій BMW скерував авто в сторону вулиць Конякіна-Карбишева.

"Подальших вимог про зупинку водій не виконував. Втікаючи від нас, мало не збив мотоцикліста, міг скоїти наїзд і на інших учасників дорожнього руху. Однак буквально через 10 хвилин ми таки заблокували його у дворі будинку по вулиці Конякіна", – розповів командир 1 роти Олександр Оліферчук.

У Луцьку п'яний водій

У Луцьку п'яний водій

Перевірка у присутності свідків на стан алкогольного сп'яніння показала 1,80 проміле, що в 9 разів вище норми.

У Луцьку п'яний водій

Патрульні встановили, що 5 грудня цього 31-річного порушника вже притягували до відповідальності через керування в стані сп'яніння, відповідно, він не мав посвідчення водія. Цього разу особа отримала 5 протоколів та 1 постанову, у тому числі за пошкодження дорожньої споруди, залишення місця ДТП і невиконання вимог про зупинку.

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024