Поділитись:

Той момент, аби почати з понеділка

Четвер, 28 грудня 2017, 07:40
Той момент, аби почати з понеділка

За кілька днів новий рік офіційно настане. В глобальному сенсі – це все лише система літочислення, це все умовності для комфорту, привід для свята. Завжди вважала, що новий рік більш логічно зустрічати навесні. Або ж наприклад 22 грудня, коли день знову починає більшати, а ніч найдовша – і погуляти встигнете, і поспати. У цей час, здається, новий період починається не лише для фінансових звітів, календаря, а й природи. А від неї віддалятися якось не правильно.

Та попри все, Новий рік, навіть календарний, – це гарна нагода, аби підводити риску та будувати нові цілі. А цього разу він ще й у понеділок – жодних відмазок для "але")

Ставити цілі потрібно і навіть нотувати їх на папері. Як часто ми біжимо, немов білка в колесі, змінюючи день на ніч, роботу на дім, не встигаючи подумати про те, куди рухаємося. А задуматися варто. Як співає Сашко Положинський – час не дарує нам жодної миті повернення. Це найцінніше.

Нехай цілі будуть глобальні та дрібні, особисті та загальні, побутові чи справді благородні. А також варто мріяти – амбітно та глобально, як у дитинстві. Інакше це не справжня мрія. Шукати дивовижні ідеї, які нехай навіть межують з безумством, та не боятися змін, навіть якщо вони несуть часточку суму.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів