Поділитись:

Губернатором Волині стане Савченко?

П'ятниця, 29 грудня 2017, 13:02

На першу половину січня на Волині прогнозують зміни в обласній адміністрації.

Так, замінити чинного голову ОДА Володимира Гунчика може Олександр Савченко. Про це на своїй Facebook-сторінці натякнув народний депутат Ігор Гузь.

"Ну що ж волиняни, тепер заживемо по-новому з новим головою ОДА. p.s. Коментарів не буде) Все і навіть більше відбудеться у першій половині січня", - написав Гузь та додав фото ймовірного губернатора Волині.

Нагадаємо: звільнення Гунчика пророкують не вперше. Ще у 2015 році Ігор Гузь з трибуни Верховної Ради вимагав звільнення чинного голови ОДА. Згодом він запевняв, що питання звільнення Володимира Гунчика давно вирішене. У березі 2017 Гузь повідомляв, що Гунчику готують заміну, а згодом – що Волинську ОДА може очолити Сергій Мартиняк.

Як стало відомо з відкритих джерел, Савченко Олександр Ілліч народився 5 серпня 1957 року в с. Нижні Верещаки Олександрівського району Кіровоградської області. Має дві вищі освіти.

Із грудня 2009 до березня 2010 року був заступником Міністра внутрішніх справ України.

До березня 2016 року Олександр Савченко працював на посаді Директора департаменту безпеки НАК "Нафтогаз України".

18 січня 2017 року Савченка було призначено на посаду першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації. Займав посаду до 28 листопада 2017 року.

У Київській ОДА Олександр Савченко вважається креатурою народного депутата VIII скликання по округу №96 Ярослава Москаленко (голова депутатської групи "Воля народу").

Надрукувати
мітки:
коментарів