Поділитись:

Vox Dei: чого бажають Луцьку і лучанам у 2018 році

Неділя, 31 грудня 2017, 16:00

На порозі – Новий рік. Усі в очікуванні свята і сповнені надії на хороші зміни у прийдешньому році: для себе, для міста, для країни.

ІА "Конкурент" запитало у відомих діячів Волині, яких змін чекають вони. А також зібрало привітання для лучан і приєднується до кожного із них. Із Новим роком, любі читачі!

Ірина Констанкевич, народний депутат України:

"Я люблю своє рідне місто і щиро хочу, щоб і надалі воно було затишним, зеленим і комфортним. Містом зі своїм обличчям. Про господарчі питання нехай дбає мерія, про ауру міста – митці, творчі люди, інтелектуальна еліта, молодь.

Наше місто змінюється динамічно, що природно і потрібно, звичайно. Хотілося б, щоб зміни були скеровані на покращення життя лучан, щоб метою усього була чітка візія – Луцьк для людей.

Зичу усім лучанам гарних і веселих свят! З Новим роком і Різдвом Христовим!"

Ігор Лапін, народний депутат України:

"Хочу, щоб у 2018 році у Луцьку нарешті добудували школу № 27 і лучани обрали собі міського голову. Бажаю усім злагоди і миру!"

Яна Беломоїна, лучанка, чемпіонка Європи з маунтенбайку:

"Бажаю нашому Луцьку стати ще більш гарним, квітучим, яскравим, затишним, безпечним, розвинутим містом, де живуть щасливі люди. Частіше тренуюся за кордоном. Не вистачає Луцьку і спортивних об'єктів, і якість наших доріг не дає можливості почуватися безпечно і комфортно на тренуванні, що є важливим для велосипедистів. Тож у цьому бажаю розвитку. А також взаємної поваги людей один до одного".

Андрій Киця, директора школи №1, екс-заступник міського голови Луцька:

"Стабільності і благополуччя. Хочу, щоби в Луцьку у 2018 році нарешті відбулися вибори мера. А лучанам бажаю розуміння, що їхні справи впливають на комфорт життя у місті".

Ігор Ващенюк, начальника управління охорони здоров'я Волинської облдержадміністрації:

"Здоров'я і оптимізму! У 2018 році бажаю, щоби Луцьк вже нарешті був з міським головою. Лучанам зичу, щоб вони відвідували лікарів тільки у профілактичних цілях".

Ірина Олейник, адвокат, керуючий партнер юридичної компанії "Аскольд":

"Юридична компанія "Аскольд" вітає вас з прийдешнім Новим роком. Звісно, з одного боку – це просто зміна дати в календарі. Але для тих, хто живе у шаленому діловому ритмі, затишні передноворічні дні – це чудовий привід підсумувати зроблене та чітко окреслити плани на майбутнє. Ми всі спільно відповідаємо за те, яким буде завтра. І якщо ми у завтрашньому дні хочемо бути європейцями, гідними громадянами гідної держави, то просто потрібно БУТИ! Бути такими, якими ми б хотіли бачити себе очима наших дітей, будувати власну реальність вже сьогодні, вірити, що перепони існують лише в наших думках, а, отже, змінюючи думки, ми змінюємо світ.

Бажаємо вам віри, оптимізму та позитивного настрою на весь наступний рік. Плануйте, мрійте, ставте амбітні цілі! Нехай Новий 2018 рік буде насиченим яскравими подіями та приємними сюрпризами, а у Вашому житті панують достаток, благополуччя, гармонія та процвітання!"

Ярослав Галькевич, голова спостережної ради ПАТ Гнідавський цукровий завод:

"Дорогі волиняни!

Прийміть найщиріші вітання із Новим 2018 роком та світлим Різдвом Христовим! Новорічні свята – це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом радості, веселощів, очікування дива й казки, душевного тепла і надії. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії, загадані напередодні Нового року, обов'язково здійсняться.

Щиро зичу Вам у новому році нових звершень та перемог в усіх справах. Нехай у Ваших оселях панує злагода, затишок і святковий настрій.

Хай Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії".

Надрукувати
мітки:
коментарів