Поділитись:

На бар "П'ятниця" поскаржилися через недотримання пожежних вимог (фото)

Вівторок, 02 січня 2018, 16:30

Мешканці будинку на проспекті Волі, 17 скаржаться на бар, що розташований у підвальному приміщенні.

"В підвалі організували бар, працівники якого постійно забувають закривати двері запасного входу, які виходять прямо в під'їзд, в наслідок чого весь під'їзд воняє їх кухнею. Літом взагалі використовують ці двері як вентиляцію паралельно залишаючи відкритими двері під'їзду. Через це під'їздом вештаються сторонні люди і собаки", – на платформі "Відкрите місто" написав користувач AL Chudakuli.

Та додав, що сходи використовують як склад, що суперечить пожежним нормам і може стати перешкодою в разі евакуації людей з бару.

Своєю чергою, власники закладу переконують, що проблем із вентиляцією і безпекою гостей та працівників немає. Адже в закладі встановлена сучасна система вентиляції, яка запахи із кухні виводить вище рівня будинку та постійно провітрює заклад. Були тимчасові проблеми влітку, коли вийшов із ладу кондиціонер, але нині все відремонтували.

Також у "П'ятниці" є два входи – для гостей та для прийняття товару. Тому, переконують власники, у разі виникнення надзвичайної ситуації, усі присутні могтимуть вільно покинути приміщення, скориставшись двома виходами. До того ж, бар оснащений системою пожежної сигналізації.

"Ми відкриті і готові показати технічне приміщення усім охочим відвідувачам", – підсумував "ревізію" співвласник закладу Руслан Минюк.

Надрукувати
мітки:
коментарів