Поділитись:

Луцькраду проситимуть обмежити роботу "Версалю", "Старої підкови" і "BMW"

Четвер, 18 січня 2018, 16:05

Поліція просить міську владу обмежити роботу нічних розважальних закладів, де зареєстровано найбільше правопорушень.

Відповідне звернення з цього приводу начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук адресував виконувачу повноважень міського голови Луцька Григорію Пустовіту, – інформує прес-служба поліції Волині.

Поліцейські здійснили аналіз публічної безпеки, випадки правопорушень у розважальних закладах Луцька. Зокрема торік Луцький відділ поліції зареєстрував 300 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, які сталися безпосередньо в кафе-барі "Стара підкова", що на вулиці Данила Галицького або поруч з ним. За вказаними повідомленнями правоохоронці відкрили 56 кримінальних проваджень. Із них 42 – за фактами крадіжок (ст. 185 Кримінального кодексу України), 3 – вчинення грабежів ( ст. 186 Кримінального кодексу України), 8 – умисних легких тілесних ушкоджень та завдання побоїв (ст. 125, 126 Кримінального кодексу України), а також 2 – за фактами шахрайств ( ст. 190 Кримінального кодексу України) та 1 - за фактом злочину у сфері обігу наркотичних засобів ( ст. 309 Кримінального кодексу України).

Торік Луцький відділ поліції також зареєстрував 236 заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, що сталися безпосередньо в нічному клубі "Версаль", що на проспекті Грушевського або поруч із ним. За вказаними повідомленнями поліція розпочала 30 кримінальних проваджень. Наприклад, із них 15 – за фактами крадіжок, 7 – умисних легких тілесних ушкоджень та завдання побоїв, 2 – грабежів, 4 – шахрайств, а також 1 – злочину у сфері обігу наркотичних засобів.

Також поліція розпочала 14 кримінальних проваджень за повідомленням про правопорушення, що сталися безпосередньо в закладі "BMW", на вулиці Потебні або поруч із ним. Зокрема, із них 10 – за фактами крадіжок, 1 – умисних легких тілесних ушкоджень та завдання побоїв, 3 – шахрайства.

Окрім того, значна частина повідомлень стосується бійок, які ставалися в розважальних закладах або поруч з ними. У поліції також зареєстровані численні повідомлення з приводу різноманітних конфліктів між відвідувачами та охороною, адміністрацією закладів.

Врахувавши результати аналізу, поліція звернулася до міської влади Луцька з проханням обмежити режим роботи вказаних нічних розважальних закладів, а також звернути увагу адміністрації закладів на необхідність поліпшення рівня безпеки, недопущення порушень громадського порядку та спокою мешканців навколишніх житлових будинків.

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03