Поділитись:

Непорочне зачаття: як "завагітніла" волинська журналістка (фото, відео)

Четвер, 18 січня 2018, 18:03

Журналістка волинського телеканалу Катерина Павлова перебуває на 13-му тижні вагітності.

Довідку про це вона опублікувала у мережі Facebook.

"Це довідка про мою вагітність. Без чоловіка, без аналізів та без обстеження у лікаря. Проте з печатками, підписами та рекомендаціями. Два дні та 400 гривень", – написала вона на своїй сторінці.

Довідка про вагітність – без черг, обстеження та навіть без самої вагітності – не проблема. Для цього потрібен інтернет, два дні та чотириста гривень. Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

На головній сторінці сайту перелік документів, які можна замовити онлайн. Серед них – і довідка про вагітність. За додаткову плату можна навіть отримати аналізи, що підтверджують вагітність, та УЗД.

Через два дні довідку з усіма печатками уже можна забрати на пошті. Проте, виявляється, лікарі, чиї прізвища зазначені в документі, у лікарні не працюють. Про них там ні сном ні духом. Таким чином вигаданою є не лише вагітність, а й лікарі, які її нібито супроводжують.

Юристи попереджають, що кримінальна відповідальність за підроблений документ загрожує не лише продавцю, а й замовнику. Тож використовувати довідку не варто.

"Навіть не знаю, що мене більше обурює: те, що люди заробляють на фальсифікації чи наш менталітет, який дозволяє використовувати підробки? Чи може те, що нашим правоохоронним органам абсолютно байдуже, якщо після повідомлення про злочин кажуть: прийдіть завтра, я зайнятий. Чи може те, що відсоток розкритих справ по підробці документів настільки ж нікчемний, як і бажання розкривати такі справи. Все налагоджено? Бізнес процвітає? Закриватимете і далі на це очі? – йдеться в дописі журналістки.

Надрукувати
мітки:
коментарів