Поділитись:

Волинські благодійники-клієнти ПриватБанку подарували лампу для дитячої операційної (фото)

Понеділок, 22 січня 2018, 14:00

У Волинському обласному дитячому територіальному медичному об'єднанні з'явилася нова сучасна лампа для операційної.

Завдяки всеукраїнському благодійному фонду ПриватБанку "Допомагати просто!" та усім небайдужим клієнтам лампа LUVIS М200 вже залучена до роботи та забезпечує якісне освітлення під час важливих операцій діткам. Її вартість сягає 228 309 гривень.

"Маю честь уже вдруге відвідати Волинську обласну дитячу лікарню. Півтора роки тому у нас розпочалася співпраця через фонд. Цього разу ми прийшли в гості і запитали, що найбільш потрібне. І стало зрозуміло, що є потреба в операційних хірургічних лампах. Навіть непрофесіонал, немедик розуміє, що це дуже важливо і від цього залежить якість операцій, які відбуваються", зауважив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.><span class=Директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Своєю чергою, генеральний директор Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергій Ляшенко розповів, що співпраця з установою є важливою для лікарні і це вже друга допомога.

"Перша наша співпраця – закупка обладнання в рентген-кабінет автоматичної проявочної машини Agfa 1000, що дозволяє забирати одразу сухі знімки пацієнта. Нині ми визначилися з закупкою хірургічної лампи. Вони в нас з 1986 року не оновлювались. Це не те, що вчорашній день, це – позавчорашнє століття. Вимагати сьогодні у хірурга професійної точної хірургічної операції без забезпечення його технологічно – це просто неможливо", повідомив Ляшенко.

Генеральний директор Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергій Ляшенко ><span class=Генеральний директор Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергій Ляшенко

Заступник генерального директора по хірургічній роботі Ігор Дородних також подякував благодійникам ПриватБанку.

"Першочергово хочу подякувати такій потужній компанії як ПриватБанк, яка відгукнулась допомагати нашим діткам Волині і не тільки Волині. Адже до нас приїжджають діти на лікування з інших областей. Допомога ПриватБанку дуже важлива і дуже потрібна", підсумував Дородних.

Заступник генерального директора по хірургічній роботі Ігор Дородних ><span class=Заступник генерального директора по хірургічній роботі Ігор Дородних

Варто додати, що за кошти фонду "Допомагати просто" підтримують медзаклади, дитбудинки та військових у зоні АТО. Торік клієнти ПриватБанку пожертвували на благодійність майже 41 мільйон гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів