Поділитись:

Ризики в маршрутці, або лучани "не такі"

Вівторок, 23 січня 2018, 07:40
Ризики в маршрутці, або лучани

Певно в кожній маршрутці Луцька біля водія є табличка, яка рекомендує купюри номіналом більше 50 гривень передавати власноруч. Проте у вечірню пору, коли в транспорті чимало людей, виконати цю рекомендацію вкрай тяжко.

Так трапилося і зі мною. Аби не перетворюватися на хамку, яка від задніх дверей всіх розштовхала, щоб заплатити за проїзд, я передала свої 200 гривень людьми, які сидять. Одна дівчина навіть перепитала "А вам не страшно передавати?". Відповіла, що старашно, але ризик – справа благородна. Чомусь згодом задумалася, що могла б же при виході заплати за свій проїзд і вберегтися від ризику залишитися без решти, але – ну, треба ж людям трохи довіряти...

І що ви собі уявляєте? Лучани "не такі"!!! "Транспортування" решти відбулося без будь-яких негараздів. Люди добродушно її передали!

Українці ж добра і чесна нація! Перевірено =)

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів