Поділитись:

Зимова мода, або незрозумілі незрозумілості

Четвер, 25 січня 2018, 07:40

На Волині через високу вологість низка (та й висока) температура відчувається по-особливому. Вона буквально в'їдається в шкіру. У мене замерзає навіть кінчик язика, щоки вкриває навіть не рум'янець, а багрянець якийсь, а для того, щоб нормально говорити чи усміхатися, потрібно буквально розминатися.

У 12-градусний морозний ясний ранок у мене з голови не виходило кілька фундаментальних питань. Вони пов'язані із головами інших людей, які теж поспішали на роботу того дуже морозного ранку.

Перший подив викликають люди, які ходять без головних уборів. І ні! Це не ті люди, які вийшли з машини і короткою перебіжкою метнулися у тепленьке місце. Це люди, які стоять, чекаючи на маршрутку, які йдуть на базар, які проводить довгий час на холоді.

Люди, у вас антифріз в голові чи гривка гріє? Чи ви не дивилися той випуск Дискавері, в якому розказують про тепловтрати організму і через яке місце вони йдуть?

Друге питання стосується головного убору, який люблять старші чоловіки. Це така собі кепочка, яка, як мені здається, просто кладеться на голову, ніби тюбетейка і лежить там. Що вона гріє? Вуха червоні, шия червона, потилиця червона – то який сенс у такій кепці?

Ще я дивуюся капроновим колготам у такий мороз. Яка узагалі в них мета?

Отак я йшла і думала, кутаючись в свою шапку та жалкуючи, що не маю ще капюшону. Якщо у вас є відповіді на мої питання – прокоментуйте, будь ласка)

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів