Поділитись:

Луцькі муніципали хочуть демонтувати те, чого немає?

П'ятниця, 02 лютого 2018, 16:05
Луцькі муніципали хочуть демонтувати те, чого немає?

У кінно-спортивному клубі "Західна Зірка" заперечили, що вони мають майно на території Центрального парку імені Лесі Українки.

Нагадаємо, що 2 лютого на сайті Луцької міської ради з'явився проект рішення виконавчого комітету, у якому йдеться про демонтаж групи "тимчасових споруд, що розташовані без відповідних правовстановлюючих та дозвільних документів у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки (кінно-спортивний клуб "Західна Зірка"). Проект і пояснювальну записку до нього підготували у департаменті муніципальної варти Луцька.

Луцькі муніципали хочуть демонтувати те, чого немає?

В записці, яка прикріплена до проекту рішення, йдеться, що "Інспекторами департаменту муніципальної варти в ході інспектування (відпрацювання) в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки було виявлено групу тимчасових споруд (кінно-спортивний клуб "Західна Зірка")". Також пояснюється, що споруди розміщені без дозвільних документів, тож підлягають демонтажу.

Разом з тим, куратор кінно-спортивного клубу "Західна Зірка" Тетяна Єремеєва у коментарі "Конкуренту" пояснила, що клуб на території парку майна немає. Воно розташоване за іншою адресою.

Документи надали в клубі Документи надали в клубі "Західна Зірка"

Отримати коментарі від директора департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської чи її заступників не вдалося. Ані мобільний, ані стаціонарний номер не відповідає. Але "Конкурент" опублікує їх позицію, якщо у департаменті вийдуть на зв'язок.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів