Поділитись:

Усі школи Луцька хочуть забезпечити новітніми технологіями

Вівторок, 06 лютого 2018, 18:35

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський пропонує внести зміни до Комплексної програми розвитку освіти міста на 2018-2020 роки та передбачити кошти для купівлі інтерактивних панелей у всі школи міста.

Обранець громади переконаний, що прийняття такого рішення сприятиме розвитку освіти та впровадженню інноваційних технологій в навчальний процес.

"Мультиборд – це новий рівень в освіті, який передбачає високий рівень візуалізації складних процесів у навчальній програмі. Використання мультиборду позитивно впливає на процес навчання. Якщо поспостерігати за такими уроками, продуктивність їхня надзвичайно висока, оскільки різнокольорові малюнки, 3D-моделі та відео привертають увагу та викликають інтерес дітей до предмету, який вивчається", – підкреслює Андрій Покровський.

За попередніми підрахунками, для реалізації ініціативи необхідно 3 мільйони 705 тисяч гривень. Вартість однієї інтерактивної панелі коливається в діапазоні 125-135 тисяч гривень.

"Забезпечення загальноосвітніх закладів прогресивними приладами та передовими технологіями є нашим ключовим обов'язком та першочерговим завданням. Наші діти повинні повноцінно розвиватись та іти в ногу з інноваціями", – резюмував депутат.

До слова, у вівторок, 6 лютого, перший мультиборд, куплений за кошти Андрія Покровського було презентовано у Луцькій спеціалізованій школі № 1.

Ми хочемо, щоб школа № 1 стала майданчиком, де ми зможемо ознайомити усіх голів піклувальних рад та директорів навчальних закладів з технологією. Ми хочемо, щоб кожна школа мала таку інтерактивну панель", – підкреслив помічник депутата Павло Павлюк

(Відео та фото презентованої інтерактивної панелі на своїй сторінці у "Фейсбук" виклав продюсер суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд Live Тарас Шкітер").

Надрукувати
мітки:
коментарів