Поділитись:

У Луцьку без попередження власників намагались знести кіоск (фото)

Вівторок, 06 лютого 2018, 20:00

Без будь-яких попереджень намагались знести кіоск підприємця Юлії Омельчук, який єдиний залишився на території колишнього ринку "Львівський".

Про те, що кіоск намагаються демонтувати, Юлія Омельчук дізналася від сусідки, яка випадково побачила бульдозер поблизу МАФу. Про це власниця розповіла у коментарі ІА "Конкурент" 6 грудня.

Вона розповіла, що підприємець Руслан Юзва, який має будувати на території колишнього ринку багатоповерхівку, неодноразово просив її прибрати кіоск, адже він один залишився на тій території і заважатиме майбутньому будівництву.

Однак Юлія Омельчук просила не зносити цей кіоск доти, поки міська рада, як і обіцяла, не виділить їй нове місце для торгівлі. Однак 6 лютого поблизу кіоску працювала техніка забудовника, якою намагались демонтувати МАФ.

Відтак, поки вона прибула на місце події, вже встигли з кіоску познімати огорожу і зруйнували сходи до нього.

"Я вклала в нього гроші, купила його восени у 2016 році й встигла попрацювати тут півроку, допоки підприємців виселили з ринку через будівництво. Земля була продана, і мене "розвели" на 5 тисяч доларів (це вартість кіоску)", – розповіла Юлія Омельчук.

Зі слів підприємця, за її заявою відкрито кримінальне провадження проти попередньої власниці кіоску за статтею "Шахрайство", яка його продала запевняючи, що з землею під ним все гаразд.

Також жінка написала заяву в поліцію через сьогоднішній інцидент і сподівається, що міська рада все ж виділить їй нову земельну ділянку для торгівлі, оскільки вклала в цей кіоск великі гроші і досі платить податки як підприємець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів