Поділитись:

У Луцьку показали, якою буде нова відпочинкова зона (фото)

Вівторок, 13 лютого 2018, 14:00

У Луцьку в розважальному центрі "Промінь" встановили макет нової рекреаційно-відпочинкової зони на березі річки Сапалаївка в районі вулиці Чорновола.

Команда, яка працювала над створенням "Сіті Парку", продовжуватиме активно працювати над благоустроєм нового проекту.

"Макет, що представлений у РЦ "Промінь", це благоустрій, який буде поряд із майбутнім будівництвом житлового комплексу. Проект передбачає собою облаштування штучної водойми, берегової лінії і будівництво спортивних, дитячих, розважальних майданчиків. Його реалізацію маємо розпочати вже найближчим часом", – розповів директор ТзОВ "Казкова оселя" Андрій Маруняк.

Проект "Оселя Парк" має бути реалізований за 2018-2019 роки, можливо, фінішні штрихи будуть виконані у 2020 році. Кошти на будівництво рекреаційно-відпочинкової зони будуть залучені від "Казкової оселі". Міського фінансування на цьому проекті не передбачається.

"Зрозуміло, що інфраструктурний проект стосуватиметься майбутнього житлового комплексу. Але це буде й загальнодоступна паркова зона. Там зможуть відпочивати всі охочі лучани, не залежно від того, де вони проживають. Територія не матиме загороджень, а буде доступною для всіх так, як на сьогодні є доступний "Сіті Парк", – додав директор "Казкової оселі".

У новій рекреаційно-відпочинковій зоні аналогічно облаштують територію зі штучним покриттям, скейт-парк, спортивні й дитячі майданчики та відпочинкові зони.

"Оселя Парк" – так буде називатися нова рекреаційна зона в Луцьку. Це своєрідне логічне продовження соціального проекту "Сіті Парк", який став місцем активного та свідомого проведення дозвілля для багатьох людей. Наш новий проект повинен стати ще одним зразком європейського підходу до облаштування міста", – зазначив бізнесмен Андрій Покровський, будівельна компанія якого взяла на себе всі витрати та виконання робіт.

Якщо, після ознайомлення з макетом, у лучан виникнуть конструктивні пропозиції, то у "Казковій оселі" готові їх розглянути.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів