Поділитись:

Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото)

Четвер, 15 лютого 2018, 13:35
Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото)

Представники Луцької міської ради оглянули хід ремонтних робіт у школі №27.

Про це інформує прес-служба Луцької міської ради.

Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що міська рада ухвалила рішення виділити 10 млн грн на дооснащення школи, щоб вже 1 вересня цього року тут зміг розпочатися навчальний процес. Також він зазначив, що Волинська обласна рада погодилася дофінансувати будівництво та виділити необхідну для завершення робіт суму у розмірі 8 млн грн.

"Поки школа перебуває на завершальному етапі, залишилося встановити меблі та доробити незначні деталі. Незабаром буде визначено керівника школи, який займатиметься підбором колективу та персоналу", – сказав він.

"Ми зробимо все для того, щоб 1 вересня 2018 року школа прийняла дітей", – додав в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото) Луцьку школу №27 обіцяють відкрити у вересні (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів