Поділитись:

IPhone в оренду?

Четвер, 22 лютого 2018, 07:40

Почула до телебаченню про дивну послугу: для тих, хто не може собі дозволити флагман від Apple, айфончик можуть дати в оренду. При чому вартість в тиждень — близько 4 тисяч гривень. Я думала, що це який жарт, але подібні послуги справді існують. Пропонують ще ідеї для бізнесу: здавати айфон в оренду для дзеркального селфі для інстаграм (щоб надкушене яблучко було видно), здавати в оренду оберемки троянд для постів у соцмережах (до слова, чула ніби цю фішечку вже використовують) і окрема програма на літо: фотозони відпочинку як на Мальдівах.

Люди орендують чи купують в кредит предмети розкоші, створюють численні фотосесії в інтер'єрах будинків, де вони ніколи не жили, а часто зображують емоції, яких і близько немає.

Гаразд, це справа кожного, але коли стільки дорогої техніки їздить в тролейбусах (проти яких я не маю нічого проти), це сигнали до того, що престижність (по простому панти) цінніша для багатьох від раціональних рішень.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів