Поділитись:

У відомому луцькому закладі подали бургер із сирою котлетою (фото)

Четвер, 22 лютого 2018, 15:43

У кальянному клубі Hubble Bubble лучанці довелося довго чекати на замовлення, а згодом – скуштувати бургер з напівсирою котлетою.

Про це Янет Панкевич повідомила у Facebook.

Як повідомила лучанка, з меню вона обрала chicken-бургер. Проте на замовлення довелось чекати 30 хвилин, хоч у залі були зайняті лише два столи.

"Перша неприємність – бургер був вже холодний! Дивно, правда ж? А те, що було далі, привело мене у ступор. Котлета наполовину сира! І це я розгледіла через соус, салат, помідор. Чому повар Андрій (як він представився пізніше) НЕ побачив цього?? Завантаженості на кухні не було! Справжнісінька халатність", – обурюється дівчина.

Лучанка покликала за стіл повара та адміністратора закладу.

"Мила адміністраторка Катя (здається, погана пам'ять у мене на імена) червоніла за горе-повара та постійно вибачалася. Кухар Андрій теж буркнув у мою сторону "вибачаюсь" і запропонував замінити його на новий", – каже Яніна Панкевич.

Вона відмовилася замінювати бургер, адже поспішала з обіду на роботу. Відтак у рахунок не вписали їжу, лише сік. Адміністратор пообіцяла, що з винуватцем проведуть окрему бесіду.

"Андрію, на мою думку, куховарити – то не твоє! Їсти у цьому закладі більше не буду!" – підсумувала лучанка.

Надрукувати
мітки:
коментарів