Поділитись:

Поліщук "почубився" з Григоренком через рекламу

П'ятниця, 23 лютого 2018, 14:50

Колишній заступник міського голови Сергій Григоренко назвав рішення підняти на 49% тариф за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів здирництвом. Радник міського голови Ігор Поліщук апелює: гроші, які "осідали в кишенях чиновників" тепер йтимуть до бюджету.

У коментарі ІА "ВолиньPost" Сергій Григоренко розкритикував рішення виконкому: "Хороша ідея наповнити бюджет, але це не можна робити здирницькими методами, адже вартість підняли майже в 1,5 рази. Це абсолютно неправильно і підтверджує непрофесіоналізм "УКРОПу".

На ці слова відреагував у своєму Facebook Ігор Поліщук, назвавши Григоренка полум'яним лобістом різних видів бізнесу.

"Раніше в міський бюджет з одного борду платили 900 грн у зв'язку з раніше існуючою знижкою, щедро простимульованою людьми, близькими до колишньої влади. Нещодавно ми цю знижку ліквідували, внаслідок чого прогноз надходжень до бюджету збільшився орієнтовно на 3 млн. грн. в рік. Після цього було прийняте рішення про підвищення тарифу на 49%. Тепер з одного борду в бюджет міста буде надходити орієнтовно 2850 грн. з ПДВ. в місяць", - пояснив свою позицію Поліщук.

Він додав, що рекламісти збиткувати не будуть, бо за інформацією Поліщука в середньому одна сторона борда здається від 2500 гривень в місяця і нині мінімальний дохід, враховуючи всі підвищення тарифів, сягатиме 2150.

"Але тепер кошти, які осідали в кишенях чиновників як вдячність за збереження знижки та непідвищення плати будуть йти в бюджет міста. І за ці кошти буде розвиватись освітня й медична галузі", - додав радник.

Надрукувати
мітки:
коментарів