Поділитись:

На хабарі зловили голову Волинського окружного адміністративного суду (фото)

П'ятниця, 23 лютого 2018, 18:20

Як повідомляє прокуратура Волинської області, сьогодні, 23 лютого 2018 року, викрито адвоката, який у змові із своїм рідним братом – одним із керівників Волинського окружного адміністративного суду, одержав неправомірну вигоду в сумі 3600 доларів США за позитивне вирішення адміністративного позову.

У ході невідкладних слідчих дій у приміщенні суду виявлено частину неправомірної вигоди.

В прокуратурі наголошують, що така діяльність з отримання неправомірної вигоди адвокатом та його братом-суддею була систематичною.

Операцію здійснювали слідчі слідчого відділу прокуратури Волинської області спільно із Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою та оперативним підрозділом Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Триває досудове розслідування.

"Конкурент", звірив керівний склад Волинського окружного адмінсуду та Єдиний реєстр адвокатів України. Виявилося, що єдиним суддею в керівництві, який має брата-адвоката, є голова Волинського окружного адміністративного суду Лозовський Олександр Анатолійович. Його брат-адвокат Лозовський Павло Анатолійович. Цю ж інформацію підтвердили й з інших джерел.

Надрукувати
мітки:
коментарів