Поділитись:

В кожному з нас живе Москаль (відео 18+)

Вівторок, 27 лютого 2018, 07:40

Нещодавній скандал голови Закарпатської ОДА Генадія Москаля із в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, де він назвав її не надто гарним словом, заставила мене пригадати всі коментарі, які читала під постами про політиків. Скільки ж там реальних перлів, які треба записувати, а потім видавати 7-томні видання.

Генадій Москаль же своєю простолюдною мовою однозначно є для когось кумиром. В "YouTube" завзяті фанати навіть створили підбірки, де зберегли для "нащадків" цитати, які викликають і сміх, і сльози: "Дебіл он, так і напішитє", "Ти шо, регуліровщік дорожнього руху?", "Тільки в хворій голові могло родитися таке, як "ДНР/ЛНР" і інша гидота", трохи лайки на журналістів та славнозвісний анекдот про тещу і велосипед.

Українців бавить те, що політик дозволяє собі такі вислови. Хтось сміється, хтось вважає неприпустимим, але саме завдяки таким висловам, його впізнають серед маси інших Мосійчуків-Катеринчуків-Бондаруків (прізвища з реальними людьми вважати випадковістю :).

Ми ж, прості люди: користувачі Facebook, лікарі, продавці, водії (!), консультанти, менеджери… ми ж також дозволяємо собі побути трішки Москалями. Нас також обурюють певні дії влади чи наших друзів-знайомих-ворогів, на що ми реагуємо не нехтуючи такими словами як "придурки" і "дебіли". Ми також, коли вдаряємося мізинцем об щось, не скажемо: "Ох, яка прикрість", а підберемо яскравішу фразу. Однак варто знати міру, аби не перетворитися на вихідця із "класу бидла" та стріляти матами й нецензурщиною праворуч-ліворуч. Ми ж тут про вишукані перли говоримо :) !!!

Не знаю, чи багато в сучасних українських реаліях моралістів, тому пропоную порахувати. А у Вас живе Москаль?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів