Поділитись:

Муніципали пояснили, що робили в Луцькраді

Середа, 28 лютого 2018, 16:58
Муніципали пояснили, що робили в Луцькраді

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради опублікував офіційну заяву з приводу подій, які відбулися під час 38-ї сесії Луцької міської ради 28 лютого.

Повідомлення опублікували на сторінці департаменту у Facebook.

Муніципали пояснили, що робили в Луцькраді

Як пояснили муніципали, інспектори департаменту перебували в сесійній залі та у фойє міської ради для забезпечення громадського порядку та задля недопущення зриву сесії окремими депутатами.

Працівниця департаменту муніципальної варти Луцької міської ради , яка, зі слів активіста, намагалася завдати йому шкоди.Працівниця департаменту муніципальної варти Луцької міської ради , яка, зі слів активіста, намагалася завдати йому шкоди.

"Жоден працівник департаменту не завдав присутнім в сесійній залі фізичної шкоди, натомість їх душили, штовхали та провокували на сутички. Разом з тим один з громадських активістів ходив по столах депутатів, простягав руки та шарпав начальника відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста, а також штовхав інспекторів. Після цього цей чоловік намагався звинуватити працівницю департаменту, нібито вона напала на нього в фойє Луцької міської ради", – йдеться у повідомленні.

Муніципали пояснили, що робили в Луцькраді

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧОМУ ВИНИК СКАНДАЛ НА СЕСІЇ ЛУЦЬКРАДИ (ПОДРОБИЦІ)

Надрукувати
мітки:
коментарів