Поділитись:

У Луцьку зловили за кермом п'яного екс-даішника

Субота, 03 березня 2018, 13:05

У Луцьку колишнього працівника ДАІ, а тепер начальника автотранспортного господарства Управління патрульної поліції Волинської області, зловили п'яним за кермом.

Про це у мережі Facebook написав член громадського формування "Самооборона Волині" Олександр Ніколайчук.

Подія сталася у ніч з 16 на 17 лютого 2018 року.

"Цей чувак поїхав "під знак". Бухим. Запах перегару чутно від нього було метрів зо двох, як і наявні всі інші ознаки алкогольного сп'яніння, що проглядалися візуально. Його оформляли у моїй присутності патрульні. Честь та хвала, я б відзначив за виявлену принциповість. Було повідомлено ВБ Волині", – написав Олександр Ніколайчук.

Як повідомив громадський активіст, порушником виявився начальник автотранспортного господарства Управління патрульної поліції Волинської області Андрій Березюк, який більше 20-и років працював "чесним даішником" в обласному ДАІ.

За водіння у стані алкогольного сп'яніння на водія склали протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"П'яний за кермом – вбивця. Чесно, мені байдуже, як він випетляє від 130-ї в суді. А пропетляє обов'язково. Повірте, знає як. Схем безліч, які не усуваються законодавцями роками. Хіба громадськість не дасть, у що вірю не надто. Є підстави не довіряти ні активістам, ні суддям. Але мені не байдуже, чи залишиться він десь у правоохоронній системі. А цінних кадрів (оскільки взяли назад) зазвичай не викидають назавжди, а переводять десь кудись тишком-нишком", – йдеться у дописі Ніколайчука.

Надрукувати
мітки:
коментарів