Поділитись:

В мене пісні, як у Стаса Міхайлова – TAYANNA вперше виступила в Луцьку (фото)

Понеділок, 05 березня 2018, 12:05

РЦ "Промінь" у неділю, 4 березня, зібрав чималу залу поціновувачів творчості фіналістки нацвідбору Євробачення TAYANNA.

Як виявилося, попри здогадки, що її творчість тільки для жінок, у залі були присутні й чоловіки, які, до того ж, підспівували знайомі мотиви пісень "Шкода", "9 жизней", "Леля" та "Люблю".

Тетяна Решетняк вправно комунікувала з луцькою публікою, ділилася одкровеннями, закликала підніматися із своїх зручних крісел й танцювати. Що, власне, й робили лучани, адже місця між рядами й кріслами у РЦ достатньо, щоб запалювати під улюблені хіти.

"Ми з вами не в камерному театрі. Правда? Будемо сьогодні дуріти і танцювати", – попередила TAYANNA.

А згодом розповіла про одного з шанувальників її творчості.

"В мене є такий один шанувальник, який мені завжди пише у Фейсбуці: "От, я так хочу до вас на концерт потрапити, хочу прийти і послухати. Але якась дискримінація – ви всі пісні пишете для дівчат і про дівчат". Я кажу: "Ну як таке може бути? В мене всі пісні навпаки як у Стаса Міхайлова – "все для тебя, все о тебе". Він про жінок пише, а в мене так же, але все про чоловіків: і "Млію", і "Забудь", і "Відпусти", і "Осінь", і все про тебе, і для тебе, і заради тебе. Тому, не дискримінація", ­ – пояснила співачка та виконала пісню "Млію", під яку радила всім обійматися й цілуватися.

Було місце й для мінорних композицій. Так, співачка виконала пісню "Чекай", яку вона писала для свого сина.

"Він – моя сила, мотивація і, я вважаю, що для кожної жінки діти – це вчителі, які допомагають у цьому житті і змінюють кардинально наш внутрішній світ і наше ставлення до світу", – зізналася виконавиця.

У РЦ "Промінь" усі присутні мали змогу насолодитися й прем'єрою пісні "Забудь", яку TAYANNA виконала вперше у своїй сольній програмі. Співачка розповіла, що пише композиції завдяки життєвому досвіду і радо ділиться ними на сцені.

"Мені дуже багато приходять відповідей і листів з вдячністю, що мої пісні допомагають. Деякі, вибачте, роблять дітей під мої пісні, деякі – виходять заміж, деякі – танцюють перший танець. І для мене це справжній подарунок, тому спасибі велике", – подякувала луцькій публіці фіналістка нацвідбору Євробачення.

Концерт мав свій запал та енергетику, однак усі чекали виконання найпопулярнішої пісні TAYANNA.

"Так, настав час "Шкоди". Я завжди мріяла їхати в машині з відкритим вікном і чути в заторах, як в сусідніх машинах грає моя пісня. І саме вона здійснила мою мрію. Цього літа так і було. Я їздила і всюди чула "Шкоду", всі її співають. І на концертах я теж приходжу і, певно, з самого початку люди сіпають "Шкоду", – потішила лучан виконавиця.

Танці, емоції та гарний настрій гарантували Тетяні Решетняк те, що її обов'язково викличуть "на біс".

"Я вперше в Луцьку, але скажу, що в вас така енергетика, що буду їздити до вас кожного тижня, якщо будете запрошувати", – радо озвучила співачка та підтримала флешмоб від Валерія Харчина, зробивши селфі із луцькою публікою.

Надрукувати
мітки:
коментарів