Поділитись:

За скільки можна винайняти квартиру в старому будинку Луцька

Вівторок, 06 березня 2018, 11:15

Як повідомила агент з оренди нерухомості АН "Експерт" Вікторія Корецька, орендарі в Луцьку воліють винаймати квартири різних площ в новобудовах і багатоквартирних будинках старого житлового фонду.

Згідно з даними агентств нерухомості, квартиронаймачі вибирають житло в середньому за 4000-7000 грн в місяць, – інформує портал Domik.ua.

При виборі квартири для оренди більшість орендарів розглядають винятково об'єкти, наповнені побутовими та меблевими комплектами. А 10 % квартиронаймачів вибирають порожні квартири, щоб обставити їх меблями і побутовою технікою самостійно. Локація житлового багатоквартирного будинку також важлива. Орендарі цікавляться житловими об'єктами, розташованими біля транспортної розв'язки і соціальної інфраструктури.

Орендодавці в Луцьку підходять до вибору квартиронаймачів з обережністю. У 80 % випадків через побоювання за майно власники не здають квартири власникам домашніх тварин. При цьому 20 % власників погоджуються підписувати угоди на оренду з такими клієнтами.

На інфографіці представлені середні ціни на оренду квартир в багатоквартирних будинках старої споруди Луцька. Показники можуть відрізнятися, оскільки залежать від планування, площі і типу споруди житлового об'єкта.

Орендувати однокімнатну квартиру в центрі міста квартиронаймачі можуть за 3000-4000 грн. Винайняти двокімнатне житло в багатоквартирних будинках старої споруди, розташованих в районах Луцька, наближених до центру, орендарі можуть за 3800-4500 грн. Трикімнатні житлові об'єкти на околиці можна орендувати в середньому за 4000-4500 грн.

Для порівняння, винайняти однокімнатну квартиру в будинках старої споруди в центрі Рівного можна в середньому за 3500-4000 грн в місяць.

Ріелтори Луцька стверджують, що найбільш затребуваною для квартиронаймачів вважається центральна частина міста – 33-35-й квартали. Околиця залишається незатребуваною.

Надрукувати
мітки:
коментарів