Поділитись:

Лучани виясняли, чи можна зіпсувати кохання сексом (фото)

Вівторок, 13 березня 2018, 09:00

У Луцьку в РЦ "Промінь" лучани вже вдруге дивилися виставу від столичного театру-студії імпровізації "Чорний квадрат".

Так, у понеділок, 12 березня, у найбільший зал розважального центру був переповнений глядачами, які прийшли на комедію "Кохання сексом не зіпсуєш".

Ведучий та лідер команди «Замок Любарта» Назар Пащук із дружиною><span class=Ведучий та лідер команди «Замок Любарта» Назар Пащук із дружиною

По центру Cпівзасновник Гнідавського цукрового заводу та фірми «БІО ПЕК» Ярослав Галькевич><span class=По центру Cпівзасновник Гнідавського цукрового заводу та фірми «БІО ПЕК» Ярослав Галькевич

Аби лучани могли переконатися, що актори на сцені місцями імпровізують, член команди "Чорного квадрату" Олександр Розвяков запропонував лучанам назвати чотири фрази, які актори мають використати у своїй комедії. Забігаючи наперед, варто відзначити, що всі врази столичні гості й вжили.

Комедія однозначно дуже сподобалася лучанам. У залі панувала гарна атмосфера та лунав дзвінкий сміх.

Самі актори назвали виставу яскравою комедією для дорослих із відвертими темами, щирими розмовами, кокетством, фліртом, печаллю і сміхом, любов'ю і ненавистю.

"Вистава про те, якими шляхами пара людей приходить або не приходять до сексу і якими химерними способами намагаються потім піти від наслідків. Як відбувається, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що варто робити, і що не потрібно говорити? А що трапляється саме собою?", – так описують комедію у театрі-студії "Чорний квадрат".

Опісля відбірних жартів та гри харизматичних акторів Володимира Шумка, Ірини Гатун, Анни Яновицької та Олександр Розвяков, зала аплодувала стоячи.

Надрукувати
мітки:
коментарів